Sponsor ads: Jom klik2

;

Thursday, October 29, 2009

Aku ke kuala lumpur


Hari ini aku akan ke Kuala Lumpur atas urusan kerja yang tidak dapat dielakkan. Jadi aku akan meninggalkan pc ini sepi tanpa bunyi-bunyi lagu yang sering aku dengar buat seketika jer..

esok aku balik la... hehehe harapan dan impian aku pada kawan2 yang telah pun bergelar blogger sila dan tolong la terus menerus untuk singgah di blog aku yang usang ini.

Kerana denagan kehadiran korang semua lah yang menjadikan blog Falcon aku ini menjadi semakin meriah. Sambil2 singgah tu klik la ape yang patut dan paling untuk untuk korang tinggalkan komen untuk aku mengenali pembaca blog ini. Dan memudahkan jugak untuk membalas komen serta melayari blog korang plak.



Disini jugak aku nak melaungkan pada korang suara hati aku yang tak bape nak sedap ni.. Mintakjasa baik korang supaya email kan pada aku URL dan nama blog korang supaya aku dapat klik iklan nuff korang setiap hari bila aku on blogspot ni.. senang skit . tak perlu aku tercari2 alamat blog korang tuh bila dah di simpan kan.

Aku akan letakkan URL blog korang tu di senarai dan akan sentiasa terpampang di blog aku nih..
Seperti contoh [ list nuffnang CLICK] korang leh tengok pada blog aku..

Jadi kepada korang yang nak aku klik nuffnang korang sila emailkan pada aku URL dan jugak nama blog korang ke
EMAIAL: falconbiru@gmail.com


ok la sampai sini dulu, doakan aku selamat pergi dan balik yer.. Assalamualaikum..w.bt

nak blog walking plak...tata




6 comments:

fikaryna79 said...

falcon..moga selamat pegi n selamat blk..nanti smbg en3 lg..ok..

PeJuAnG HiDup said...

letak link kat cni ble x?

Manusia said...

wah! siap buat list..bagus2!!

btw,aku klik ko punya nuff hoho

falcon said...

salam fykarina79: hehehe terima kasih yer..
aku dah selamt balik ke rumah ni.. Alhamdulillah syukur..

falcon said...

salam pejuang hidup: permintaan anda akan ditunaikan..terima kasih...

falcon said...

salam wahai manusia..hehehe aku akan letak blog ko lam list utk aku klik.k. thanks bro

;