Sponsor ads: Jom klik2

;

Tuesday, October 20, 2009

komen-komen yer..




huhh sungguh bahgia rasanya dpt jugak aku tunjukkn body type aku yang sebenar... tiada sangsi lagi aku lah binatang yang paling seksi...wah kelas gtu.. next year menang award la aku...!!


amacam ?? hemsem tak aku?? akulah juara remaja ikon taun anjing..hehehe



'Hanya di radio
Ku rasa perhubungan cinta
Beginilah rasa mesra nya
Walau tiada paras dan rupa" alamak sodap jugak soro den nih... masuk af la taun depan..


arghhhhmmuppppppp ala rasanya dah setahun aku tido, tp knp masih mengantuk nih???


omak tunggu den.... den pon nak poi gak disco tuh... kalo omak tak tunggu den repot polis..haaaa takuittt

si kucing : oit cik adik kus yg cute..lbh baik ko lari sebelum aku makan ko...buat sop!!!
si kus: ala ko makanla aku, tak heran nanti ko mati gak... aku dah makanlah sarapan RACUN tadi..
si kucing: alamak !!!!!mati la aku ...wekkkkkkwekkkkkkk


ok..rapat2 skit....ok sedia...1,2,3 proooooooottttttttttt alamak terkentut lak..semula2 yer..


along, angah , kak chik jage adik naik2 yer..mak nk kuar dating nih...hehehe

aku yang kesepian.. aku mencari teman yang sudi menerima aku seadanya.. aku cun wooooo


kenapa dunia ni kejam?? aku tersiksa begini...Tolong la aku.... woi tolong aku ....


gambar sebelum dan selepas ke salon kak temah sebelah tuh...


eMpat sekawan yang sedang cuba mengoda gadis2 si burung... hehe


8 comments:

ZARA 札拉 said...

Handsome giloks~

kih kih~

falcon said...

hehhehe ensem kn..

BezBuddy said...

nape gmbr kabur??
skit mata ak...huhu

falcon said...

hehehe unik 2

ZARA 札拉 said...

Setting > Comment ? Comment Form Message (pastu tulis apa kamu nak), then SAVE.

BTW, kamu privatekan profile kamu ya?
sebab bila click dia tulis situ kamu hide profile~

falcon said...

o gitu..t aku cuba wat..thanks zara..

Noor said...

rabun malam la pulak

falcon said...

pe yang rabu malam tuh??

;